24.02.2018Consell Comarcal del Maresme
 
 
 
 
banner calendari 2018
Pla d'Igualtat de Gènere al Maresme
eines per a la prevenció de les violències masclistes amb joves
guia contra el maltractament gent gran Maresme
clàusules terra
protocols d'actuació - pins malalts
jovetut netvives
Maresme Centre de Negocis
ACTUALITAT

Teatre Monumental. Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme

"Els somnis tenen peatges i data de caducitat, però confieu en el vostre somni". Aquestes paraules de Txell Costa resumeixen els missatges que el Fòrum de Joves Emprenedors ha fet arribar avui als 700 estudiants que han omplert el teatre Monumental. Des de diferents vessants, ponents i contertulians han remarcat la importància en esforçar-se per aconseguir viure i treballar en allò que volem i fer-ho afrontant els reptes amb actitud positiva.
més informació >

enfeina't 2018

La plantilla del Consell Comarcal del Maresme s'ha ampliat avui amb 7 persones que han estat contractades gràcies al programa Enfeina't que promou el Servei d'Ocupació de Catalunya per fomentar la inserció laboral de persones que es troben en situació d'atur de llarga durada. El president Miquel Àngel Martínez i Camarasa ha donat la benvinguda als nous treballadors i treballadores que han estat seleccionats d'entre 64 candidatures.
més informació >

capçalera productes

El consell Comarcal, a través del programa Productes de la Terra Maresme, ofereix un cicle de 3 tallers per ajudar als productors i elaboradors agroalimentaris del Maresme a millorar la gestió de la seva empresa, la venda dels seus productes i la comunicació amb la clientela. Les inscripcions s'han de fer emplenant AQUEST FORMULARI.
més informació >

 

foto xoc culturalsessió projecte visió intercultural en equipaments juvenils

24 professionals de joventut i ciutadania del Consell Comarcal del Maresme i dels municipis d'Arenys de Munt, Mataró, Pineda de Mar i Tordera, han iniciat un projecte d'innovació educativa en Espais Joves, per incorporar l'enfocament intercultural. Els professionals participen en un procés de transformació del seu espai, que inclou hores de formació, revisió de la propia pràctica i assessorament especialitzat cap al canvi. L'objectiu d'aquest procés és el de potenciar relacions més igualitàries i vincles de pertinença amb l'entorn social més immediat del propi equipament.
més informació >

PREDICCIÓ PER AVUI 23-02-2018: ambient assolellat però fred


Ambient assolellat a tota la comarca. No s'esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3 de component Nord-oest al matí i del Sud-oest de cara a la tarda. Mar en estat de marejol amb mar de fons durant el matí. Les temperatures baixaran amb mínimes que aniran de -2 a 0 graus a l'interior del Maresme i entre 1 i 5 graus a la costa de la comarca mentre que les màximes es mantindran sense canvis i oscil·laran entre els 7 a les zones més altes i els 12 graus a la costa.


més informació >

jornada visibilitzar la dona immigrada

Els serveis comarcals de Ciutadania i Immigració i Atenció a la Dona (SIAD) organitzen conjuntament una jornada que sota el títol "Visibilitzem la dona immigrada"  vol trencar tòpics i prejudicis, entendre les dificultats amb què es troben les dones estrangeres que viuen al Maresme i donar visibilitat a les valuoses aportacions que fan a la societat d'acollida. La Jornada, adreçada principalment a càrrecs electes, personal tècnic i entitats del Maresme, se celebrarà el divendres 2 de març al Centre Cívic Pla d'en Boet de Mataró. Les persones interessades poden tramitar la inscripció emplenant AQUEST FORMULARI.
més informació >

EL TEMPSPoc ennuvolat4ºC13ºC
NOVETATS
RECOMANEM
Vilassar de Mar.Inscripcions obertes Curs Nadal. Escola EFA
Inscripcions obertes -Escola EFA
Vilassar de Mar. Inscripcions obertes. Escola Efa
Inscripcions obertes- Adecco Training
Inscripcions obertes - Adecco Training
Inscripcions obertes- Adecco training
Portal de la transparència
Seu electrònica
Perfil del contractant
Anuncis
Notes de premsa
Anteriors SegüentsSol·licituds 17_18Centre d'atenció d'animals domèstics de companyia del Maresmebanner Maresme emprenedoriaLogo Productes de la Terrabanner Protocol Infància
Anteriors Següentsbanner borsa de personal nouOcupabilitat per competènciesBuscador JoveInfoSIMbanner portada SIAD
Anteriors Següentsbanner maresme capacitabanner QAI10Oficina d'habitatge del Consell Comarcal del Maresmelogo Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor del MaresmeConsorci de Promoció Turística Costa del Maresme
Anteriors SegüentsPla estratègic Maresme 2015Compartir cotxe
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12